torsdag den 29. november 2012

Jule-kreativ dag


Søndag d. 25. november afholdt vi julekreativ dag i Sognegården.

 

Næsten 40 dejlige quinder havde tilmeldt sig denne dejlige dag, hvor vi traditionen tro kunne lave juledekorationer og adventskranse og meget mere..... hvilket der også blev lavet.

  Ud over arbejde i "det grønne hjørne" blev der også fremstillet meget andet .Her viser "mor-Jane" hvordan "pigerne" skal klarer paragrafferne.Marianne har her gang i symaskinen. 

Mange af pigerne havde også gang i fine julekort og manglede der en lille dims, var der rig mulighed for at handle i de to dejlige butikker, som havde taget turen til Sognegården, nemlig Scrapper fra Fr. Havn og Idehobby fra Hjørring. Vi siger mange tak fordi i ville bruge en søndag på at deltage.

 

 


Se Helenes hjemmestrikkede adventskrans, den fik mange blikke, men tror faktisk at alle var enige om at hun er en modig pige, tænk at bryde den gamle tradition om en adventskrans af gran ;-)"Dagens modigste mand" Brian fra Idehobby, som her sidder og designer nyt papir til os. Klik ind på www.idehobby.dkog se det fine nye papir.

 Uden mad og drikke ..... selvfølgelig blev der severet dejlig flæskesteg med alt tilbehør, og til kaffe fik vi Fru Høgh´s dejlige ris á la mande, så blev det ikke bedre.

 

 


Hele dagen igennem blev der udtrukket fine gevinster,  som vi venligst havde modtaget af flg. sponcorer 

 

Ørnbøll, Hjørring

Kontor  & papir, Hjørring

Idehobby, Hjørring

Scrapper, Fr. Havn

Optimera, Hjørring

Superbrugsen, Hirtshals

 

Vi siger tusind tak for en fornøjelig dag, med dejlige mennesker, julestemning og højt humør.

 

 
På gensyn i det nye år, - d. 2. juni 2013. HUSK allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

 

                                                                 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Sidevisninger i alt